Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tippek első csókhoz

Ha a közeljövőben valószínűvé wálik az, hogy megtörténik az a bizonyos első csók, biztosan félsz. Mi segítünk, adunk pár tippet, reméhetőleg kellemes lesz az első csókod. 
 

 

- MEGHITT: Ne vesztegesd életed nagypillanatát a forgalmas vagy zsúfolt hely nagyközönségre. Ez meglehetősen ''intim'' pillanat a szerelmesek életben, ezért fontos, hogy  MEGHITT helyszínt válasszatok.

-RÖVID és ÉDES: Az első csók célja az, hogy towábbiak kövessék. Ne akard az összes érzelmedet elmondni egyetlen hosszúre nyúlt csókban. Legyen rövid és ''édes'', hogy a partnered megőrüljön a további csókk iránti vágytól.

-ELVÁRÁSOKTÓL MENTES: A filmekben az első csókot, gyakran látványos szerelmi vallomás vagy percekig egyms szemében elmerülés követ, ám ez a való életben nagyon cikii lehet. Ne rosátok el ilyenekkel a varázst (első alkalommal még véletlenül se).

-HIGÉNIKUS: A rossz lehellet a csókolózás legádázabb ellensége. Kerüld a rúzst! Kiábrándító egy csókolózás után elkenődött smink! Ne rágózz, mert zavaró és cseppet sem romantikus.

 

-ÖSZTÖNÖS: felmerülhet benned, hogy zavar-e majd az orrod, a szemüveged behunyd-e a szemed vagy ne. Add át magad az érzésnek, felesleges ezen rágódnod!

 

By: Lolii :]]

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.